Ufc Vegas 21

När det kommer till betting och odds så vet man nämligen aldrig vad som kommer att hända och utgången av en match eller en rond kan gå precis hur som helst. Därför bör du anamma det fantastiska med sporten, lära dig så mycket som möjligt och titta på de matcher som du tycker är spännande. Det innebär att du inte bara kan satsa pengar innan en match, utan du kan även satsa pengar på saker som händer under matchen. Det är ofta fasta odds som sätts innan matchen, du kan antingen satsa på dem eller på de mer rörliga oddsen som sätts precis innan matchen startar.

Dessa påverkas bland annat från hur andra spelare har satsat och hur många spelare som tror på en viss utgång eller sannolikhet. Låga odds innebär att det är hög sannolikhet att någonting ska inträffa medan höga odds innebär att sannolikheten är längre. För nybörjare kan UFC verka krångligt på grund av det unika formatet. Det finns två typer av UFC events, main events och Fight Night. På stora main events äger de största matcherna rum. Här möts stjärnor i titelmatcher och andra viktiga matcher inför massiva publiker.

Colby Covington lär inte acceptera en fight mot Luque då han till och med tycker att en fight mot tredje rankade Edwards vore att gå ner sig. Den före detta mästaren har haft en lysande karriär och kan pensionera sig med gott samvete. Vinnaren mellan Francis och Stipe har ryktats att få välkomna Jon Jones till tungvikten.

  • UFC står för Ultimate Fighting Championship och är den i särklass största mixed martial arts organisationen som finns i hela världen.
  • En del penshurstfooty.org experter hävdade också att hans stora svaghet var sparkar mot benen.
  • Detta följdes senare upp med ytterligare en förlust.
  • Men det är svårt att förneka Jon Jones prestationer inom sporten och förneka honom möjligheten att också få bli tungviktsmästare.
  • Både Lewis och Ngannou har förmågan på allvar att avsluta fighten med ett enda slag.

Redan i tidig ålder kom Rami ”Raminator” Bladlav f.d. Det hela började med en skolkamrat som tränade i Sanshou. Rami själv spelade i fotboll, men han ville bli bättre så han följde med skolkamraten för att bättra på fysiken.

How To Bet On The Ufc

Rami tävlade sex matcher till i Skandinavien innan han skrev på kontrakt för Desert Force, där han blir kvar tills han lägger av med MMA. Vilket var Ngannous första seger på den nya resan mot bältet. Tungviktaren följde upp med ytterligare tre segrar genom knockout i den första ronden. Detta mot Cain Velasquez, Junior Dos Santos och Jairzinho Rozenstruik. Welterviktaren Vicente Luque tog karriärens största seger då han besegrade den före detta mästaren Tyron Woodley.

O´Malley valde att inte utmana någon speciell fighter i divisionen, men medgav att han vill gå minst en match till innan årsslutet. Det återstår att se om Woodley till slut kan vända den digra trenden i sin nästa match. Under tre år är Rami borta från MMA men han kände att han fortfarande hade tekniken och träningen med triathlon hade hjälpt med hans fysik. Han tar en match i lättvikt mot Bruno ”Caveria” Machado (13-9) med endast sex veckors varsel.

Ju mer du vet om de olika deltagarna och sporten, desto större chans har du att fatta bra beslut och även vinna större summor pengar. Genom att man får intresset för sporten på detta sätt blir det enklare att fatta bra beslut när man väl bestämmer sig för att vara med och satsa pengar. Du har en tendens att alltid samla på dig mer information om någonting som du är intresserad av och kunskap är alltid makt när det kommer till betting och odds. Dessa typer av odds visar hur matcherna sannolikt kommer att sluta, det är dock ingen garanti och som tidigare nämndes.

ufc odds

Då går det att se om de båda fightersen har skött träningen och hur formen är. Oddsen är som minst precisa när de precis har släppts. Då är det fortfarande långt kvar till fighten vilket gör det mer ovisst. Detta är den näst mest populära kategorin inom UFC.

Mma

Francis Ngannou kröntes till ny tungviktsmästare i UFC efter att han knockat Stipe Miocic i den andra ronden under UFC 260, Las Vegas. Inför fighten har det spekulerats om vinnaren ska välkomna den tidigare lätt tungviktsmästaren Jon Jones till tungvikt. Det tog 5 timmar att ladda hem en låt från Napster. I skolan gick det rykten om en film som hette Ultimate Fighting som skulle vara en film där folk slogs på riktigt.

Starta försiktigt och öka successivt istället när du blivit mer bekväm med hur spelplattformen fungerar. Impulsivt satsande när du är ny och oerfaren kan vara riskfullt och du riskerar att förlora dina pengar. En annan bra strategi är att göra en grundlig research för den sport du tänkt spela på. Bara för att det är din favoritsport betyder det inte att du bör satsa alla dina pengar på den.

Det händer dock regelbundet att spelbolagen stänger spel under tiden de slåss och sen öppnar upp marknaderna när det är mellan ronder. Den som vill betta på UFC gör bäst i att göra det inför matchstart. Dock är UFC inte som fotboll eller andra bollsporter där det sker jättemycket överraskningar. En UFC-fighter går ofta 2-3 matcher på ett år maximalt på grund av de smällar de får ta emot under en fight.

ufc odds

Han rör sig smart och är bra på att inte bli träffad. Hans brottning är dessutom riktigt bra och han har hitintills alltid sett till att vinna mot alla förutom sig själv. Lyckas han likt Miocic gjorde i första fighten undvika Ngannous slag och sedan ta det till marken så kommer han att vinna. Men risken finns är att han inte får till sitt fina rörelsemönster mot Ngannou som är bra mycket större. Blir spännande att se hur pass bra Jones anpassar sig till tungvikten. Efter sex raka vinster genom avslut så fick han sin första titelmatch mot Stipe Miocic under 2018.

Vårt mål är att oddsen vi tillhandahåller ska vara så korrekta som möjligt men ibland kan det bli tekniska fel. Vi tar inget ansvar för felaktiga odds, resultat eller annan statistik. Betting är ett nöje och det är viktigt att du spelar ansvarsfullt och att du är över 18 år. Vid minsta tveksamhet om du är spelberoende då kan du vända dig till för hjälp och stöd eller ringa . Bonusar från spelbolagen gäller nya spelare som registrerar sig.

Mästaren satte dock ner Francis på jorden och dominerade denne genom fem ronder. Detta följdes senare upp med ytterligare en förlust. Där den nu slagrädde kamerunaren förlorade ett enhälligt domslut mot Derrick Lewis. Detta i en fight som klassas som den tråkigaste tungviktsfighten genom tiderna. Den tidigare så dominante mästaren Tyron Woodley åkte på fjärde raka förlusten då han submittades utav Vicente Luque.